ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης: «Αν τα σωματεία δεν ασχοληθούν άμεσα, τότε…»

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης: «Αν τα σωματεία δεν ασχοληθούν άμεσα, τότε…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσης όπου αναφέρει τα εξής:

«Βρισκόμαστε στην Κύπρο του 2019 όπου η παρΑΝΟμία βρίσκεται σε έξαρση και η απόκρυψη της παρατυπίας σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας δίνει και παίρνει. Ένα απ’ αυτά που την πληρώνει είναι και ο αθλητισμός. Δεν θα αναφερθούμε στο ποδόσφαιρο γιατί κάποιοι έχουν καταντήσει κουραστικοί και γραφικοί να βλέπουν πίσω από τις αλήθειες που τους γράφουμε, φτηνές δικαιολογίες ως προς το θέμα της ταυτότητας. Αν θέλουν να εθελοτυφλούν πραγματικά δεν μας καίγεται καρφί, εμείς δεν θα το κάνουμε.

Θα μιλήσουμε για τα κλειστά αθλήματα, τα οποία διεξάγονται ούτε μεταξύ συγγενών και φίλων αλλά μπροστά στο απόλυτο κενό. Αυτή την εβδομάδα αναβλήθηκαν 2 παιχνίδια του Σωματείου μας λόγω ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ των γηπέδων. Ένα του τμήματος Anorthosis Women’s Volleyball Team που θα διεξαγόταν σε ένα γυμνάσιο και ένα του τμήματος Anorthosis Famagusta Handball που θα γινόταν στο λύκειο του Στροβόλου. Μάλιστα στα δύο αυτά «γήπεδα» για να μπεί μέσα κάποιος να παρακολουθήσει την ομάδα του θα έπρεπε να έχει κάρτα οπαδού. Ναι καλα ακούσατε, σε δύο γήπεδα που μπορεί να μην πληρούν καν τα κριτήρια να γίνετε το μάθημα της γυμναστικής τα πρωινά, εφαρμόζετε αυτή η ξεφτιλισμένη νομοθεσία. Αυτή η νομοθεσία που εφεύρεσαν οι —————- της βουλής νομιζόμενοι πως θα εξοντώσουν εμάς. Άτομα που δεν έχουν ιδέα τι θα πει γήπεδο, τι θα πει επιβίωση, δεν ξέρουν καν την ύπαρξη κάποιων αθλημάτων αποφάσισαν για όλους. Αυτοί βρήκαν και κάνουν, αφού κάποιοι τους ψηφίζουν και τους αναβαθμίζουν.

Αν τα Σωματεία μας, δεν ασχοληθούν άμεσα με το θέμα κάρτας στα κλειστά γήπεδα, τότε η φωτογραφία μας δεν θα είναι και τόσο μακρινή από την άμεση πραγματικότητα. Κλειστά τμήματα ή ακόμα και αθλήματα θα κλείσουν, και οι υπαίτιοι θα έχουν και όνομα και επίθετο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE