Εύκολα η Γερμανία την Γεωργία 2-0

Εύκολα η Γερμανία την Γεωργία 2-0

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα η Γερμανία πέρασε από τη Γεωργία επικρατώντας με 2-0. Ρόις και Μίλερ τα γκολ των "πάντσερ", που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Γερμανία ταξίδεψε στη Γεωργία δίχως να έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών και έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι δεν πρόκειται να χαριστεί στη Γεωργία.

 Πίεσε ψηλά, κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και έκλεισε την αντίπαλό της στο μισό γήπεδο. Ήταν τέτοια η εικόνα που φαινόταν πως η Γερμανία αργά ή γρήγορα θα έβρισκε τον δρόμο για τα δίχτυα και αυτό τελικά συνέβη στο 39' με τον Ρόις, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε προσωπική ενέργεια του Γκέτσε και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0! Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε πριν βγει το ημίχρονο, αφού στο 44' ήταν η σειρά του Τόμας Μίλερ να σκοράρει και να κάνει το 2-0.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE