ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Δεύτερο πρόσωπο στο Νοσοκομείο από τους πυροβολισμούς- Βρισκόταν στη σκηνή του επεισοδίου

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Δεύτερο πρόσωπο στο Νοσοκομείο από τους πυροβολισμούς- Βρισκόταν στη σκηνή του επεισοδίου

Τραυματισμένο πρόσωπο παρουσιάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αναφέροντας ότι έχει δεχθεί πλήγματα από το όπλο το οποίο ανέσυρε Ελληνοκύπριος, γνωστός στις αρχές και πυροβόλησε εναντίον Σύρου, μόνιμο κάτοικου Κύπρου.

Οι δυο άνδρες φέρονται να διαπληκτίστηκαν έντονα σε υποστατικό όπου βρίσκονταν, με τον καυγά να μεταφέρεται έξω απ΄ αυτό.

Σε κάποιο σημείο ο Ελληνοκύπριος ανέσυρε όπλο και πυροβόλησε τον Σύρο στο κεφάλι.

Ο δεύτερος τραυματίας, φέρεται να βρισκόταν στη σκηνή της αιματηρής συμπλοκής με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE