ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Δεύτερο πρόσωπο στο Νοσοκομείο από τους πυροβολισμούς- Βρισκόταν στη σκηνή του επεισοδίου

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Δεύτερο πρόσωπο στο Νοσοκομείο από τους πυροβολισμούς- Βρισκόταν στη σκηνή του επεισοδίου

Τραυματισμένο πρόσωπο παρουσιάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αναφέροντας ότι έχει δεχθεί πλήγματα από το όπλο το οποίο ανέσυρε Ελληνοκύπριος, γνωστός στις αρχές και πυροβόλησε εναντίον Σύρου, μόνιμο κάτοικου Κύπρου.

Οι δυο άνδρες φέρονται να διαπληκτίστηκαν έντονα σε υποστατικό όπου βρίσκονταν, με τον καυγά να μεταφέρεται έξω απ΄ αυτό.

Σε κάποιο σημείο ο Ελληνοκύπριος ανέσυρε όπλο και πυροβόλησε τον Σύρο στο κεφάλι.

Ο δεύτερος τραυματίας, φέρεται να βρισκόταν στη σκηνή της αιματηρής συμπλοκής με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE