Κατακυρώθηκε η προσφορά για το ιατρικό κέντρο στην Γεροσκήπου

Κατακυρώθηκε η προσφορά για το ιατρικό κέντρο στην Γεροσκήπου

Την ερχόμενη εβδομάδα (04-10/11) θα έχουν συνάντηση ο Δήμαρχος Γεροσκήπου και ο Υπουργός Υγείας για να συζητήσουν την κατασκευή ιατρικού κέντρου στην Γεροσκήπου για το οποίο θα υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου,Μιχάλης Παυλίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ήδη κατακυρώθηκε η προσφορά για την ανέγερση του κέντρου και η Τοπική αρχή βρίσκεται στο τελικό στάδιο για να ξεκινήσει το έργο. Κατά την συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας,συνέχισε, οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν στην υπογραφή των συμβολαίων αλλά θα συζητηθούν και διάφορα διαδικαστικά για το θέμα των πληρωμών.

Το ιατρικό κέντρο θα κατασκευαστεί, όπως είπε,  σε τεμάχιο πλησίον του κυκλοφοριακού κόμβου της Κολώνης και αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 14 μήνες από την κατακύρωση του, ενώ το κόστος υπολογίζεται σε 1.800.000 ευρώ. Επεσήμανε δε πως το έργο χρηματοδοτείται κατά τα 4/5 από το Κράτος και θα έχει έκταση 1.600 τετραγωνικών μέτρων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

Μια ιστορική ημέρα ξημέρωσε για τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και τον κόσμο. Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο ποντίφικας που σημάδεψε την εποχή του με το μήνυμα της ταπεινότητας, της αλληλεγγύης και του διαλόγου, οδηγείται σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Δείτε όλες της εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: