Κατακυρώθηκε η προσφορά για το ιατρικό κέντρο στην Γεροσκήπου

Κατακυρώθηκε η προσφορά για το ιατρικό κέντρο στην Γεροσκήπου

Την ερχόμενη εβδομάδα (04-10/11) θα έχουν συνάντηση ο Δήμαρχος Γεροσκήπου και ο Υπουργός Υγείας για να συζητήσουν την κατασκευή ιατρικού κέντρου στην Γεροσκήπου για το οποίο θα υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου,Μιχάλης Παυλίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ήδη κατακυρώθηκε η προσφορά για την ανέγερση του κέντρου και η Τοπική αρχή βρίσκεται στο τελικό στάδιο για να ξεκινήσει το έργο. Κατά την συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας,συνέχισε, οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν στην υπογραφή των συμβολαίων αλλά θα συζητηθούν και διάφορα διαδικαστικά για το θέμα των πληρωμών.

Το ιατρικό κέντρο θα κατασκευαστεί, όπως είπε,  σε τεμάχιο πλησίον του κυκλοφοριακού κόμβου της Κολώνης και αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 14 μήνες από την κατακύρωση του, ενώ το κόστος υπολογίζεται σε 1.800.000 ευρώ. Επεσήμανε δε πως το έργο χρηματοδοτείται κατά τα 4/5 από το Κράτος και θα έχει έκταση 1.600 τετραγωνικών μέτρων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων - Εκρήξεις σε πολλές ισραηλινές πόλεις

Live: Νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων - Εκρήξεις σε πολλές ισραηλινές πόλεις

Ιρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν νέες πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε στις 20:45 πως πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ.  Σειρήνες αεροπορικού συναγερμού ήχησαν σε ολόκληρη τη χώρα, όπως στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και στη Χάιφα, καθώς και σε περιοχές κοντά στα σύνορα με τη Γάζα και τμήματα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης. Μάλιστα, τουλάχιστον ένας πύραυλος «πέρασε» τον Iron Dome στη Χάιφα, μεταδίδει το Al Jazeera, με τουλάχιστον πέντε άτομα να έχουν τραυματιστεί. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE