Τελικά… Εγγλέζου αριστερά και ακόμη μια αλλαγή από Τιμούρ με Ολυμπιακό

Τελικά… Εγγλέζου αριστερά και ακόμη μια αλλαγή από Τιμούρ με Ολυμπιακό

Με Εγγλέζου στο αριστερό άκρο παρέταξε την ομάδα του ο Τιμούρ Κετσπάγια αντί του Σελίν, ο οποίος τελικά δεν πρόλαβε μετά τον τραυματισμό που είχε.

Ο Μαργκάσα παρέμεινε στη μεσαία γραμμή (υπήρχαν πληροφορίες ότι υπήρχε περίπτωση μνα μετακινηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας) ενώ και ο Μανθάτης έμεινε στον πάγκο με τον Καλτσά να παίρνει θέση βασικού.

H ενδεκάδα: Λόρια, Γκαλίτσιος, Εγγλέζου, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Αρτυματάς, Μαργκάσα, Ράγιος, Καλτσάς, Κατσαράβα, Ντούρις

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE