Δολοφονία Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα της Ελένης - «Ζω έναν καθημερινό θάνατο»

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα της Ελένης - «Ζω έναν καθημερινό θάνατο»

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τους δύο κατηγορουμένους για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς η δίκη τους ορίστηκε για τις 13 Ιανουαρίου του 2020 και θα διεξαχθεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η δίκη των δυο κατηγορουμένων, θα έπρεπε κανονικά να γίνει στα δικαστήρια Δωδεκανήσου, δηλαδή στη Ρόδο, όπου και διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όμως, ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου ζήτησε για λόγους ασφαλείας η δίκη να γίνει εκτός Ρόδου, προτείνοντας τη διεξαγωγή της στην Αθήνα.

Σε επίσημο έγγραφό του, σημειώνει ότι «τυχόν διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας στην Ρόδο θα διασαλεύσει την καθημερινότητα της ζωής στο νησί».

«Ζω έναν καθημερινό θάνατο»
«Είχα όνειρα γι’ αυτό το παιδί και μου τα πήρανε, μου τα υφαρπάξανε όλα, όλα. Με προδώσανε, μου καταστρέψανε τη ζωή μου, με πληγώσανε όλη μου την ψυχική υπόσταση, τα συναισθήματα, όλα, όλα είναι γκρεμισμένα. Ζω έναν θάνατο καθημερινό», ξεσπά η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας, μιλώντας αποκλειστικά στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

«Είμαι μια μάνα πονεμένη και βρίσκομαι στην πιο τραγική θέση που μπορεί να βρεθεί άνθρωπος πάνω στη γη. Το απεύχομαι αυτό, το απεύχομαι να συμβεί αυτό σε μάνα, να θρηνεί παιδί. Να στέλνει για σπουδές και να το παίρνει σκοτωμένο», καταλήγει.

 

ΑΠΟ: cnn.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .