ΠΥΡΚΑΓΙΑ Δρουσεια: 1.5 εκτάριο καμένης γης ο απολογισμός

ΠΥΡΚΑΓΙΑ Δρουσεια: 1.5 εκτάριο καμένης γης ο απολογισμός

Ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση έκτασης1,5 εκταρίων,  κατέκαψε η δασική πυρκαγιά που τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο χτες σε περιοχή της κοινότητας Δρούσειας.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε Κυριακή 4/11 στις 15:00  στην τοποθεσία «Πέτρες της Αλικούς» της κοινότητας Δρούσειας. 

Χάρη στην άμεση επέμβαση δυνάμεων του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο μια ώρα αργότερα καίγοντας 1,5 εκτάρια ιδιωτικής γης καλυμμένης με ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. 

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν 6 άτομα του Τμήματος Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα. 

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Νέα πολιτική κινητικότητα και έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί  το άρθρο γνώμης της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη προόδου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αφήνει να εννοηθεί ότι χωρίς απτά βήματα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνέχεια στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE