ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟ: Τρεις τραυματίες

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟ: Τρεις τραυματίες

Ο τραυματισμός τριών προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το πρωί της Δευτέρας 4/11 στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την έξοδο των Κονιών.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται οδηγός αυτοκινήτου κτύπησε σε προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρία πρόσωπα που επέβαιναν στα δυο οχήματα και να σημειωθούν σοβαρές υλικές ζημίες.

Στη σκηνή κλήθηκαν ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τριών τραυματιών στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Οι τρεις τραυματίες κρατήθηκαν για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Η κατάσταση της υγείας τους, σύμφωνα με τον  θεράποντα ιατρό, δεν εμπνέει ανησυχία.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.