ΠΑΦΟΣ: Εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης

ΠΑΦΟΣ: Εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, διεξήγαγαν τις πρωινές ώρες τη Δευτέρα (4/11) εκστρατεία πάταξης του φαινομένου της ηχορύπανσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, καταγγέλθηκαν οι διαχειριστές πέντε υποστατικών, για αδικήματα, όπως της πώλησης οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια, της μετάδοσης μουσικής χωρίς άδεια, της λειτουργίας κέντρου αναψυχής χωρίς άδεια, του καπνίσματος, της έκδοσης μη αριθμημένων αποδείξεων κ.α.

Επίσης, εντοπίστηκε διαχειριστής υποστατικού, ο οποίος επέτρεψε τη μετάδοση μουσικής, κατά παράβαση σχετικού διατάγματος Δικαστηρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της ανυπακοής σε δικαστικό διάταγμα.

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE