ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Ψάχνει τον 37χρονο Τζορτζ Ανδρέου η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Ψάχνει τον 37χρονο Τζορτζ Ανδρέου η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον Τζορτζ Ανδρέου, από την Λευκωσία, κατζητεί η Αστυνομία, σχετικά με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στις 3/11.

Στο πλαίσιο των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, συνωμοσίας για φόνο, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, στη Λευκωσία, η Αστυνομία καταζητεί τον ΤΖΟΡΤΖ ΑΝΔΡΕΟΥ, 37 ετών, από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 2280222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE