Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U17: ΧΑΜΟΣ στην κορυφή με ΤΕΣΣΕΡΙΣ ομάδες! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U17: ΧΑΜΟΣ στην κορυφή με ΤΕΣΣΕΡΙΣ ομάδες! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Μετά την εκτός έδρας ήττα της Liverpool FC από τον ΑΣΙΛ με 3-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, νέα δεδομένα στην πάνω ζώνη της βαθμολογίας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U17.

Τέσσερις ομάδες με 15 βαθμούς βρίσκονται μαζί στην κορυφή.

Ο Ερμής Αραδίππου, ο Απόλλων (κλιμάκιο Λεμεσού), ο ΑΣΙΛ και ο Ολυμπιακός Πειραιώς (κλιμάκιο Λάρνακας) που προχώρησαν νικηφόρα, ξεπέρασαν τη Liverpool FC που έμεινε στους δεκατρείς βαθμούς, όσους και η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός Πειραιώς (κλ. Λάρνακας) – Άτλας Αγλαντζιάς…6-1
Αλκή Ορόκλινης – Ακρίτας Χλώρακας…2-3
Ορφέας Λευκωσίας – ΑΕΖ…5-2
Απόλλων (κλ. Πάφου) – Ομόνοια Αραδίππου…3-1
Ονήσιλλος Σωτήρας – Δόξα Κατωκοπιάς…1-6
ΑΣΙΛ – Liverpool FC…3-2
Ερμής Αραδίππου – ΠΑΕΕΚ…4-0
ΕΝΥ Διγενής ‘Υψωνα – Ομόνοια Ψευδά…5-0

** Ο αγώνας της Αναγέννησης Δερύνειας με τον Εθνικός Άχνας διακόπηκε στο 20ο λεπτό όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με έξι ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού (άρχισαν με επτά ποδοσφαιριστές). Στο χρονικό σημείο της διακοπής το σκορ του αγώνα ήταν 5-0 υπέρ του Εθνικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.