ΕΛΛΑΔΑ: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με όχημα - Τραυματίστηκαν 10 παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με όχημα - Τραυματίστηκαν 10 παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε την Δευτέρα (4/11) στην περιοχή της Βούλας, στη συμβολή των οδών Σπετσών και Κρήνης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Protothema.gr έχουν τραυματιστεί δέκα παιδιά προσχολικής ηλικίας, εκ των οποίων τα εννέα βρίσκονταν στο σχολικό, ιδιοκτησίας παιδικού σταθμού και το ένατο στο αυτοκίνητο, με το οποίο έγινε η σύγκρουση.

Τα παιδιά από το σχολικό διακομίσθηκαν στο Παίδων και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση φέρουν ελαφρά τραύματα και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Το δέκατο παιδί έχει διακομισθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το τροχαίο έγινε, όταν η οδηγός ενός μαύρο SUV, στο οποίο επέβαινε μαζί με τα δύο της παιδιά, παραβίασε STOP, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με το σχολικό λεωφορείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.