Έτσι ξεγελούσε κοσμηματοπωλεία απατεώνισσα γυναίκα στο Παραλίμνι

Έτσι ξεγελούσε κοσμηματοπωλεία απατεώνισσα γυναίκα στο Παραλίμνι

Θύμα μίας πανούργας γυναίκας έπεσε ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην επαρχία Αμμοχώστου, αφού κατάφερε και την ξεγέλασε και της πώλησε κοσμήματα συνολικής αξίας 4 χιλιάδων ευρω με πλαστές πιστωτικές κάρτες. Όπως αποκαλύφθηκε την ίδια τακτική χρησιμοποίησε εις βάρος ακόμα δυο κοσμηματοπωλεία.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην επαρχία Αμμοχώστου ότι, την Παρασκευή 27/3/2015 είχε επισκεφθεί το κατάστημά της η 42χρονη και με ψευδείς παραστάσεις απέσπασε διάφορα τιμαλφή συνολικής αξίας €4,000.

Εναντίον της 42χρονης εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα, με την ίδια τακτική είχε αποσπάσει από άλλα δύο κοσμηματοπωλεία στην επαρχία Αμμοχώστου, διάφορα τιμαλφή και χρυσαφικά αξίας €2,200 και €897 αντίστοιχα. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE