Έτσι ξεγελούσε κοσμηματοπωλεία απατεώνισσα γυναίκα στο Παραλίμνι

Έτσι ξεγελούσε κοσμηματοπωλεία απατεώνισσα γυναίκα στο Παραλίμνι

Θύμα μίας πανούργας γυναίκας έπεσε ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην επαρχία Αμμοχώστου, αφού κατάφερε και την ξεγέλασε και της πώλησε κοσμήματα συνολικής αξίας 4 χιλιάδων ευρω με πλαστές πιστωτικές κάρτες. Όπως αποκαλύφθηκε την ίδια τακτική χρησιμοποίησε εις βάρος ακόμα δυο κοσμηματοπωλεία.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην επαρχία Αμμοχώστου ότι, την Παρασκευή 27/3/2015 είχε επισκεφθεί το κατάστημά της η 42χρονη και με ψευδείς παραστάσεις απέσπασε διάφορα τιμαλφή συνολικής αξίας €4,000.

Εναντίον της 42χρονης εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα, με την ίδια τακτική είχε αποσπάσει από άλλα δύο κοσμηματοπωλεία στην επαρχία Αμμοχώστου, διάφορα τιμαλφή και χρυσαφικά αξίας €2,200 και €897 αντίστοιχα. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE