ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δικαστήρια μας θα είναι ασφαλισμένα - Θα γίνει εγκατάσταση αψίδων ανίχνευσης μετάλλων στα Δικαστήρια

Τα δικαστήρια μας θα είναι ασφαλισμένα - Θα γίνει εγκατάσταση αψίδων ανίχνευσης μετάλλων στα Δικαστήρια

Υπογράφηκε τη Δευτερα 4/11 το συμβόλαιο για την προμήθεια, εγκατάσταση και 7ετή συντήρηση συστημάτων ανιχνευτή μετάλλων και ακτινοδιαγνωστικών συστημάτων για τις ανάγκες της Δικαστικής Υπηρεσίας.

Το συμβόλαιο υπογράφηκε μεταξύ του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ως Αναθέτουσα Αρχή και της εταιρείας  «Galatariotis Technical Ltd» στο πλαίσιο του έργου «Εγκατάσταση Αψίδων Ανίχνευσης Μετάλλων, Ακτινοδιαγνωστικών Μηχανών και Ανιχνευτών Μετάλλων Χειρός στις εισόδους των Δικαστηρίων παγκυπρίως».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, το συνολικό ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε €961.169,95 πλέον ΦΠΑ. Τελικός Δικαιούχος του έργου είναι η Δικαστική Υπηρεσία και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι με την υλοποίηση της σύμβασης αναμένεται να εγκατασταθούν σε παγκύπρια βάση σε όλα τα Δικαστήρια Συστήματα Ανιχνευτή Μετάλλων και Ακτινοδιαγνωστικά Συστήματα για τις ανάγκες της Δικαστικής Υπηρεσίας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας –Αστυνομική Συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά 90% και από εθνικούς πόρους κατά 10%, καταλήγει η ανακοίνωση, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top