Επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος Futsal – Τηλεοπτικό το ντέρμπι στη Λευκωσία

Επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος Futsal – Τηλεοπτικό το ντέρμπι στη Λευκωσία

Σε ρυθμούς Πρωταθλήματος Futsal μετά την προετοιμασία και τους φιλικούς αγώνες που έδωσε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών στο γειτονικό Ισραήλ.

Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της τέταρτης αγωνιστικής και η αυλαία θα ανοίξει την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου όπου η πρωτοπόρος ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ομόνοια Λευκωσίας.

Το ντέρμπι στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθούν επίσης οι αγώνες ΑΕΚ – Ararat / Fonbet (20:00) και ΕΝ Παραλιμνίου – Ανόρθωση (20:30). Ο αγώνας Αθηαίνου AC – ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί (20:30) την ερχόμενη Παρασκευή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΕΣ ΑΓ. ΤΕΡΜ. Β
1. ΑΕΛ 3 11-7 9
2. ΑΠΟΕΛ 2 10-7 6
3. ΟΜΟΝΟΙΑ 2 14-3 6
4. ARARAT / FONBET 3 15-14 6
5. ΑΕΚ 2 12-6 3
6. ΑΝΟΡΘΩΣΗ 2 10-6 3
7. ΕΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 2 7-9 0
8. ΕΘΝΙΚΟΣ Λατσιών 2 7-15 0
9. ΑΘΗΑΙΝΟΥ AC 2 5-24 0
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE