Δεν μπορούν να συνέλθουν ακόμα: Λεωφορείο με μαθητές σκότωσε 30χρονη στην Αυστραλία

Δεν μπορούν να συνέλθουν ακόμα: Λεωφορείο με μαθητές σκότωσε 30χρονη στην Αυστραλία

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται ακόμα τα παιδιά που επέβαιναν στο λεωφορείο.

 

Την Δευτέρα (4/11) νωρίς το απόγευμα ένα δυστύχημα έμμελε να σημαδέψει ολόκληρη κοινωνία.

Μία γυναίκα 30 χρονών έχασε τη ζωή της στη Νέα Νότια Ουαλία, στην Αυστραλία, όταν χτυπήθηκε από λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους. 

Στο τροχαίο εμπλέκονταν κι άλλα οχήματα.

Αν και η30χρόνη γυναίκα δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες, δεν τα κατάφερε και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.


Η τραυματική αυτή εμπειρία και το όλο σκηνικό, στιγμάτισε ψυχολογικά τα παιδιά που επέβαιναν στο λεωφορείο , τα οποία χρειάστηκαν επίσης βοήθεια, καθώς βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE