ΣΤΟΚ: Νέα δεδομένα στην πάνω ζώνη

ΣΤΟΚ: Νέα δεδομένα στην πάνω ζώνη

Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ δημιούργησε νέα δεδομένα στην πάνω ζώνη της βαθμολογίας.

Η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς μετά τις πέντε συνεχόμενες νίκες έφερε ισοπαλία 0-0 στην έξοδο της με την ΑΕΚ Κοράκου και οι ομάδες που ακολουθούσαν την πλησίασαν.

Ο Εθνικός Λατσιών πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του (4-0 τη Δόξα) και έφτασε στους 13 βαθμούς, όπως και ο Ορφέας Λευκωσίας που επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της ΑΕΠ Πολεμιδιών.

Στην 4η θέση ανέβηκε η Ομόνοιας 1948 που επικράτησε με 1-0 της ομάδας της Ασπίς Πύλας και έφτασε στους 12 βαθμούς.

Μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη παραμένουν Άτλας Αγλαντζιάς και ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου.

Στην επόμενη αγωνιστική η πρωτοπόρος ΑΠΕΠ (16 βαθμοί) θα φιλοξενήσει τη Γεροσκήπου που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, ντέρμπι μεταξύ Ορφέα Λευκωσίας – Εθνικού Λατσιών, ενώ η Ομόνοια 1948 θα φιλοξενηθεί από το Φοίνικα.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής:

Δόξα Παλαιομετόχου – Άτλας Αγλαντζιάς
Κόρνος FC – ΑΕΚ Κοράκου
ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΑΕΝ
Ασπίς Πύλας – Ολυμπιάς Λυμπιών
Πέγεια – ΑΕΠ Πολεμιδιών

**Στον πίνακα των σκόρερ προηγείται με έξι τέρματα ο Στέφανος Λοϊζου (Κόρνος) και ακολουθούν με πέντε τέρματα οι Γιώργος Ξενοφώντος (ΑΠΕΠ) και Στέφανος Ιωάννου (Ομόνοια 1948).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην μητέρα και τα τρια παιδιά που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE