ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας – Δύο 17χρονες απουσιάζουν από παιδική στέγη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας – Δύο 17χρονες απουσιάζουν από παιδική στέγη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απουσιάζουν από το χώρο διαμονής τους στη Λεμεσό, από χθες 4 Νοεμβρίου, 2019 και ώρα 7 το πρωί οι Hamda Haashi 17 ετών και Caasha Mahamuud επίσης 17 ετών και οι δύο από τη Σομαλία. 

Η Hamda έχει ύψος 1,55μ περίπου, εύσωμη, μελαμψή και η Caasha έχει ύψος 1,55μ περίπου, κάπως εύσωμη και μελαμψή. Και οι δύο φέρουν μουσουλμανική μαντήλα.

 Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805097, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE