Πήρε φωτιά αυτοκίνητο στο Παλιομέτοχο - 2 πυροσβεστικά οχήματα στη σκηνή

Πήρε φωτιά αυτοκίνητο στο Παλιομέτοχο - 2 πυροσβεστικά οχήματα  στη σκηνή

Πυρκαγιά προκλήθηκε σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου σε περιοχή στο Παλιομέτοχο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 23.51 την Τρίτη (5/11) λήφθηκε κλήση για την πυρκαγιά και ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας.
 
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.18 ξημερώματα Τετάρτης (6/11).  Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Τετάρτη σε συνεργασία με την Αστυνομία.


ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE