ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπέκυψε στα τραύματά του o 67χρονος Xρίστος Γεωργίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπέκυψε στα τραύματά του o 67χρονος Xρίστος Γεωργίου

Υπέκυψε χθες το μεσημέρι της Τρίτης (06/11) στα τραύματά του, ο 67χρονος Χρίστος Γεωργίου από τη Λευκωσία, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στις 8 Οκτωβρίου, 2019 στη Λευκωσία.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 5 το απόγευμα στις 8/10/2019, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, στην έξοδο του κυκλοφοριακού κόμβου ΓΣΠ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 67χρονο, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή βρισκόταν πίσω από το σταθμευμένο αυτοκίνητό του, εντός του κυκλοφοριακού κόμβου.

Ο 67χρονος είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE