Μπορεί γκολ ο Ολυμπιακός στο Μόναχο; Πόνταρε στην Megabet Plus

Μπορεί γκολ ο Ολυμπιακός στο Μόναχο; Πόνταρε στην Megabet Plus

Δύσκολη έξοδος για τον Ολυμπιακό στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, που γνωρίζει ότι με νίκη προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάτι να χάσει κόντρα σε μια Μπάγερν που είναι σε κρίση και βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Η ποιότητα της βέβαια είναι δεδομένη, και εντός έδρας είναι πανίσχυρη όμως αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.74 στην Megabet Plus. To over 2.5 γκολ προσφέρει 1.25, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.72. H επιλογή του άσου προσφέρει 1.17, ενώ το διπλό για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 13.06. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 7.61.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE