Η Ομόνοια καλεί τον κόσμο της να πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ με τενεκεδάκια και μπαταρίες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Ομόνοια καλεί τον κόσμο της να πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ με τενεκεδάκια και μπαταρίες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη δράση του μήνα Νοεμβρίου σχετικά με την ανακύκλωση! Σε συνεργασία με δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τον ΑΦΗΣ Κύπρου και τον Cans For Kidsθα ανακυκλώσουμε από τις 15:00 μπαταρίες και τενεκεδάκια σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους έξω από τη Δυτική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΛ.

Για να έχει επιτυχία αυτή μας η πρωτοβουλία, απαιτείται η ενεργή συμμετοχή του κόσμου μας! Σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο με μπαταρίες και τενεκεδάκια, τα οποία θα τα ανακυκλώσουμε σε χώρους που θα διαμορφώσουν ανάλογα ο ΑΦΗΣ Κύπρου και ο Cans For Kids!

Αυτή μας η ενέργεια, εκτός του ότι συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα από την ανακύκλωση στα τενεκεδάκια αλουμινίου, θα χρησιμοποιηθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τους παιδικούς θαλάμους των Κυπριακών νοσοκομείων!

Ανακυκλώνουμε για ένα καλύτερο αύριο!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου

«Ελεύθερος» αφέθηκε ο ύποπτος άνδρας για τρομοκρατία που επέβαινε σε αεροσκάφος από την Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE