Οπαδοί της Λάτσιο μαχαίρωσαν δύο φίλους της Σέλτικ στη Ρώμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Οπαδοί της Λάτσιο μαχαίρωσαν δύο φίλους της Σέλτικ στη Ρώμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια το βράδυ της Τετάρτης στη Ρώμη με τους οπαδούς της Λάτσιο να επιτίθενται σε εκείνους της Σέλτικ και να μαχαιρώνουν δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι οπαδοί της Σέλτικ ήταν συγκεντρωμένοι σε μια ιρλανδέζικη παμπ της Ρώμης, όπου και δέχθηκαν επίθεση από χούλιγκαν της Λάτσιο.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, δύο οπαδοί της Σέλτικ μαχαιρώθηκαν από την επίθεση, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει τη στιγμή της επίθεσης, όταν οι τιφόζι της Λάτσιο προσπαθούν να σπάσουν τα τζάμια της παμπ για να μπουν μέσα, όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της Σέλτικ.

Η Λάτσιο υποδέχεται απόψε τη Σέλτικ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE