Είδε παίκτη του ο «Πούρσα» ν’ ακολουθεί μέρος κανονικού προγράμματος ενόψει του ντέρμπι με «Κυρία»

Είδε παίκτη του ο «Πούρσα» ν’ ακολουθεί μέρος κανονικού προγράμματος ενόψει του ντέρμπι με «Κυρία»

Η Νέα Σαλαμίνα το βράδυ της Πέμπτης ενημέρωσε για τη συνέχιση της προετοιμασίας για το Κυριακάτικο ντέρμπι της Αμμοχώστου απέναντι στην Ανόρθωση για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ομάδας μας στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή ενόψει του αγώνα με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ στην έδρα μας.

Ο Tonia Tisdell ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαιτίδη.

Οι προπονήσεις της ομάδας μας ολοκληρώνονται αύριο με απογευματινή προπόνηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE