Είδε παίκτη του ο «Πούρσα» ν’ ακολουθεί μέρος κανονικού προγράμματος ενόψει του ντέρμπι με «Κυρία»

Είδε παίκτη του ο «Πούρσα» ν’ ακολουθεί μέρος κανονικού προγράμματος ενόψει του ντέρμπι με «Κυρία»

Η Νέα Σαλαμίνα το βράδυ της Πέμπτης ενημέρωσε για τη συνέχιση της προετοιμασίας για το Κυριακάτικο ντέρμπι της Αμμοχώστου απέναντι στην Ανόρθωση για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ομάδας μας στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή ενόψει του αγώνα με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ στην έδρα μας.

Ο Tonia Tisdell ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαιτίδη.

Οι προπονήσεις της ομάδας μας ολοκληρώνονται αύριο με απογευματινή προπόνηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE