Έχασαν τις αισθήσεις τους οι τρεις Έλληνες διεθνείς από το δυστύχημα - Δηλώσεις Μόρα (VIDEO)

Έχασαν τις αισθήσεις τους οι τρεις Έλληνες διεθνείς από το δυστύχημα - Δηλώσεις Μόρα (VIDEO)

Σε τηλεοπτική εκπομπή της Ελλάδας μίλησε ο Βαγγέλης Μόρας, ένας από τους τρεις Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές που γλύτωσαν από θαύμα, μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Βουδαπέστη.

Ο Μόρας μαζί με τους Φετφατζίδη και Ταχτσίδη κατευθύνονταν με ταξί προς το αεροδρόμιο, όταν οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το ταξί.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση. Ο Φετφατζίδης έκανε ράμματα στο κεφάλι, ο Ταχτσίδης ράμματα στο γόνατο ενώ ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με το ταξί, είναι νεκρός.

«Όλοι είμαστε καλά» δήλωσε ο Μόρας: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE