Ιωάννου: «Για να πάρουμε αυτό που θέλουμε πρέπει…»

Ιωάννου: «Για να πάρουμε αυτό που θέλουμε πρέπει…»

Ο Νικόλας Ιωάννου με το πέρας του αγώνα με την Καραμπάχ μίλησε στη Cytavision λέγοντας τα εξής: 

«Στο δεύτερο μέρος κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο, συγχαρητήρια στα παιδιά, ξέραμε πόσο σημαντική είναι η νίκη για να μας βοηθήσει για την πρόκριση όμως τίποτα δεν τελείωσε.

Η Καραμπάχ μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα, και τα τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε ήταν 50-50 όμως δείξαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές ότι αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση.

Η Ντουντελάνζ για να είναι στο Γιουρόπα Λιγκ κάτι έδειξε. Γι’ αυτό πρέπει να πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, τη νίκη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE