Νεκρή μία γυναίκα από τις πλημμύρες στη βόρεια Αγγλία

Νεκρή μία γυναίκα από τις πλημμύρες στη βόρεια Αγγλία

Νεκρή μέσα από πλημμυρισμένα νερά ανασύρθηκε μία γυναίκα στη βόρεια Αγγλία, όπου οι αρχές έχουν σε ισχύ πάνω από 110 σοβαρές προειδοποιήσεις για πλημμύρες, μερικές εκ των οποίων συνοδεύονται από προειδοποίηση για κίνδυνο απώλειας ανθρώπινων ζωών.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί (08/11) κοντά στην πόλη Μάτλοκ της κομητείας Ντάρμπισιρ, στην περιοχή Ντάρλεϊ Ντέιλ σε σημείο όπου είχε πλημμυρίσει ο ποταμός Ντέργουεντ.

«Η γυναίκα αναφέρθηκε ότι είχε παρασυρθεί από πλημμυρισμένα ύδατα στο Ρόουσλι και η σορός που πιστεύεται ότι ανήκει στην ίδια γυναίκα βρέθηκε στο Ντάρλεϊ Ντέιλ και ανασύρθηκε στις 10.40 το πρωί», ανακοίνωσε το μεσημέρι η τοπική αστυνομία.

Η οικογένεια του θύματος έχει ενημερωθεί.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE