Πλυντήριο ρούχων… τσέπης για όσους λερώνονται συχνά

Πλυντήριο ρούχων… τσέπης για όσους λερώνονται συχνά

Φορητή συσκευή χειρός που εξαφανίζει τους λεκέδες

Αν λερώνεστε κάθε φορά που πιάνετε φαγητό ή ποτό στα χέρια σας, τότε ίσως η συσκευή αυτή να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Πρόκειται για το πιο μικρό πλυντήριο ρούχων (ή μάλλον πλυντήριο λεκέδων για να είμαστε πιο ακριβείς) του κόσμου. Μια φορητή συσκευή χειρός που εξαφανίζει κάθε ίχνος λεκέδων.

Ονομάζεται Coton και δημιουργήθηκε από την κινέζικη εταιρεία ηλεκτρονικών Haier.

Έχει το μέγεθος μιας ηλεκτρικής ξυριστικής συσκευής και μπορεί να αφαιρέσει από βρωμιά μέχρι λεκέδες από κόκκινο κρασί, αναφέρει η MailOnline.Τροφοδοτείται με ενέργεια από τρεις AAA μπαταρίες και το κόστος του ανέρχεται στα 80 ευρώ περίπου.

Ζυγίζει 200 γραμμάρια και αφαιρεί τους λεκέδες μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE