ΥΠΕΞ Ελλάδας: «Ήρθε επιτέλους η ώρα να πέσει το 'τείχος της Λευκωσίας'»

ΥΠΕΞ Ελλάδας: «Ήρθε επιτέλους η ώρα να πέσει το 'τείχος της Λευκωσίας'»

Ήρθε επιτέλους η ώρα να πέσει το τείχος της Λευκωσίας, λέει σε ανάρτησή του στον Twitter ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Η ανάρτηση του Έλληνα ΥΠΕΞ γίνεται με αφορμή τα τριάντα χρόνια από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

«30 χρόνια πριν το τείχος του Βερολίνου έπεσε και μια μεγάλη χώρα έπαψε να είναι διαιρεμένη. Ας ελπίσουμε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να πέσει το 'τείχος της Λευκωσίας' και να ενωθεί η τελευταία διαιρεμένη πρωτεύουσα» έγραψε ο Ν. Δένδιας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE