Τραμπ: H Γερμανία είναι από τις πολυτιμότερες συμμάχους των ΗΠΑ

Τραμπ: H Γερμανία είναι από τις πολυτιμότερες συμμάχους των ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέτισε φόρο τιμής στη Γερμανία, μία από τις "πολυτιμότερες συμμάχους" των ΗΠΑ, με την ευκαιρία της 30ης επετείου από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

"Ο Ψυχρός Πόλεμος τελείωσε εδώ και καιρό, όμως τα τυραννικά καθεστώτα σε όλον τον κόσμο συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις τακτικές καταδυνάστευσης του σοβιετικού τύπου ολοκληρωτισμού, που έριξαν ένα διαρκές σκοτάδι την Ιστορία" γράφει ο Λευκός Οίκος.

"Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τη Γερμανία, μία εκ των πολυτιμότερων συμμάχων μας, για να διασφαλίσουμε ότι η φωτιά της ελευθερίας καίει σαν αχτίδα ελπίδας και ευκαιριών για ολόκληρο τον κόσμο" συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE