Απίστευτο: Οπαδοί του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ έβριζαν μαζί – μετά το τέλος του αγώνα – εν χορώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Απίστευτο: Οπαδοί του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ έβριζαν μαζί – μετά το τέλος του αγώνα – εν χορώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ένα σπάνιο σκηνικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο σημειώθηκε στο «Γεντί Κουλέ», με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ να βρίζουν μαζί εν χορώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το τέλος της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ» βρήκε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον ΟΦΗ με 1-0, ενώ λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, σημειώθηκε κάτι πρωτόγνωρο στα ελληνικά γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Δικεφάλου πήγαν προς τον κόσμο της ομάδας όπου αρχικά γνώρισαν την αποθέωση για τη νίκη, ενώ στη συνέχεια σημειώθηκε ένα σπάνιο σκηνικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και αυτό διότι τόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όσο και του ΟΦΗ σε ολόκληρο το γήπεδο, έβριζαν μαζί εν χορώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE