Σκόρπισε… ΤΡΟΜΟ η Ρεάλ Μαδρίτης και ανέβηκε στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκόρπισε… ΤΡΟΜΟ η Ρεάλ Μαδρίτης και ανέβηκε στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε το μηδέν για πέμπτο συνεχόμενο επίσημο ματς και με επιβλητικό στιλ πέρασε από την έδρα της Εϊμπάρ (0-4) και ανέβηκε μόνη στην κορυφή της Primera Division.

Τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα. Μην το γελάτε, χωρίς να το πάρει κανείς πρέφα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει να δεχθεί γκολ πάνω από 500 αγωνιστικά λεπτά και εκεί βασίζει την βελτιωμένη εικόνα της στο γήπεδο.

Η βελτίωση της αμυντικής της εικόνας, της δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπροστά και η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ρολάρει πλέον καλύτερα, ειδικά όταν έχει το σίγουρο γκολ από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε δις στο «Ιπουρούα» (17’, 28’) έφτασε τα 157 γκολ στο πρωτάθλημα και έγινε ο έκτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης στην Primera Division.

O Σέρχιο Ράμος πρόσθεσε κι αυτός το… κατιτίς του από την λευκή βούλα (20’) και το 0-3 από το ημίωρο μέσα στην έδρα της Εϊμπάρ ήταν το απόλυτο μαξιλάρι ασφαλείας.

Οι Μαδριλένοι παρότι έριξαν στροφές στην επανάληψη, βρήκαν το τέταρτο γκολ με τον Βαλβέρδε (58’) και με πολύ εύκολα έφυγαν με το 0-4, που τους επανέφερε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE