Έμειναν στο κέντρο και αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες της Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμειναν στο κέντρο και αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες της Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τελευταίες κάκιστες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει τους παίκτες της Νάπολι στο στόχαστρο των οπαδών.

 

Το τελευταίο επεισόδιο με τον αντιπρόεδρο της Νάπολι και τον πρόεδρο, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και η ανυπακοή στις εντολές τους, έφεραν έντονη γκρίνια, γιούχα και κράξιμο για τους παίκτες. Μετά το τέλος της λευκής ισοπαλίας με την Τζένοα στο «Σαν Πάολο», οι «παρτενοπέι» έμειναν στο κέντρο του γηπέδου και τα… άκουσαν για πολύ ώρα.

Πάντως, το αρνητικό κλίμα ήταν ενδεικτικό πριν καν ξεκινήσει το ματς, με τους οπαδούς της Νάπολι να περιμένουν το πούλμαν με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να αποδοκιμάζονται έντονα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE