Νέες συλλήψεις σχετικά με την άφιξη των 131 μεταναστών - Μαρτυρία έκαψε άλλους δύο εμπλεκόμενους

Νέες συλλήψεις σχετικά με την άφιξη των 131 μεταναστών - Μαρτυρία έκαψε άλλους δύο εμπλεκόμενους

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση 131 μεταναστών, που έφθασαν στην Κύπρο, με πλοιάριο, στις 4 Νοεμβρίου 2019.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα, ηλικίας 49 και 25 ετών, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Βάσει της μαρτυρίας αυτής, εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πλοιάριο που μετέφερε τους 131 μετανάστες, εντοπίστηκε το πρωί της 4 ης Νοεμβρίου, να πλέει στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Πύργου και ρυμουλκήθηκε, από σκάφος της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, στο λιμανάκι του Λατσιού.

Για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 38, 43 και 53 ετών.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.