ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε πρακτορείο στοιχημάτων – Το έκαψαν ολοσχερώς οι δράστες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε πρακτορείο στοιχημάτων – Το έκαψαν ολοσχερώς οι δράστες

Υπόθεση εμπρησμού σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στον Κόρνο, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, στις 01:45 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε πρακτορείο στοιχημάτων στον Κόρνο.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της Πυρκαγιάς ωστόσο το πρακτορείο κάηκε ολοσχερώς.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας βρέθηκαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις, από τις οποίες φάνηκε πως η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ανάφερε πως δεν υποψιάζεται το οποιοδήποτε πρόσωπο. Το υποστατικό δεν διέθετε ασφάλιση, ούτε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και το ύψος της ζημίας ακόμη να υπολογιστεί.

 Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας, διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».