Οι ενδεκάδες στο ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι ενδεκάδες στο ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε τους παίκτες που επέλεξαν οι Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρατάσσει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3 και τον Άλισον κάτω από τα δοκάρια.

Οι Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον αποτελούν την τετράδα της άμυνας, ενώ στην τριπλέτα των χαφ είναι οι Χέντερσον, Φαμπίνιο και Βαϊνάλντουμ. Μανέ και Σαλάχ πλαισιώνουν τον Φιρμίνο στην επίθεση.

Με 4-2-3-1 κατεβάζει την Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Μπράβο στην υπεράσπιση της εστίας, με τους Γουόκερ, Στόουνς, Φερναντίνιο και Ανχελίνο να βρίσκονται στην τετράδα της άμυνας.

Ρόδρι και Γκουντογκάν οι δύο στον άξονα, με τους Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρούιν και Στέρλινγκ να αποτελούν τη μεσοεπιθετική τριάδα, πίσω από τον μοναδική προωθημένο Αγουέρο.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE