Τα είπε όλα με ΤΡΕΙΣ λέξεις ο Κακουλλής – «Κτύπημα» μετά το Ομόνοια-ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα είπε όλα με ΤΡΕΙΣ λέξεις ο Κακουλλής – «Κτύπημα» μετά το Ομόνοια-ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μπορεί να έπαιξε μόλις δέκα λεπτά στο ματς με την ΑΕΛ όμως ο 18χρονος της Ομόνοιας, Ανδρόνικος Κακουλλής πρόλαβε να ξεσηκώσει τον πράσινο λαό.

Δείτε επίσης: Η κίνηση Κακουλλή που ΞΕΣΗΚΩΣΕ όλο το ΓΣΠ – Η φοβερή ενέργεια του μικρού στο Ομόνοια-ΑΕΛ! (BINTEO)

Ο νεαρός επιθετικός πήρε για ακόμη μια φορά λεπτά συμμετοχής από τον Μπεργκ και κόντρα στην ΑΕΛ κατάφερε να ταλαιπωρήσει τους αντίπαλους αμυντικούς με μια τρελή κούρσα.

«Βήμα με βήμα» έγραψε στο Ιnstagram δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία από το ματς με την ΑΕΛ.

Η ανάρτηση του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE