Ισοφάρισε με περίπατο η ΕΘΑ

Ισοφάρισε με περίπατο η ΕΘΑ

Σε πέμπτο αγώνα που θα γίνει στο Λευκόθεο ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΕΘΑ θα κριθεί η πρόκριση για την τελική φάση του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ Α’ κατηγορία μετά την επιβλητική νίκη που πέτυχε η ομάδα της Έγκωμης με 74-55.

Μια νίκη με την οποία ισοφάρισε σε 2-2 και απάντησε στις δύο συνεχόμενες νίκες που είχαν προηγηθεί για τους «γαλαζοκίτρινους».

Η ΕΘΑ είχε το προβάδισμα σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την υπεροχή της.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 46-31, 59-43, 74-55

ΕΘΑ (Χρ. Λειβαδιώτης): Κάιλς 23 (4), Ρος 5 (1), Αναστασιάδης 3 (1), Ράσελ 9, Τόμιτς 11 (1), Μασάμπα 6 (1), Φέργκονσον 14, Φιλίππου, Ζαχαρίου 3 (1).

ΑΠΟΕΛ (Θ. Παπαχατζής): Ρόμπερσον 11 (3), Έβανς 10 (2), Νεοφύτου, Γουντς 8, Σιζόπουλος, Κούννας 10 (2), Τατ 4, Τσουπ, Κακιούζης 12 (1). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE