Έντονη οσμή καμένου στην ακριτική Λευκωσία –Από κατεχόμενα σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Έντονη οσμή καμένου στην ακριτική Λευκωσία –Από κατεχόμενα σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Πολλοί πολίτες που κατοικούν στην ακριτική Λευκωσία (κέντρο πρωτεύουσας, Άγιος Δομέτιος, Έγκωμη, Παλλουριώτισσα) έχουν εκφράσει ανησυχίες για έντονη οσμή καμένων αντικειμένων στις περιοχές τους.

Μάλιστα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει προβεί σε διερεύνηση του περιστατικού, χωρίς να εντοπίσει οτιδήποτε.

Παράπονα πολιτών αναφέρθηκαν από νωρίς το απόγευμα και συγκεκριμένα λίγο πριν από τις 16:00.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς η έντονη οσμή καμένου έρχεται από κατεχόμενα λόγω της φοράς του ανέμου.

Το φαινόμενο παρακολουθείται διακριτικά, ενώ αποδίδεται στα καψαλίσματα που γίνονται αυτή την περίοδο.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια μηνύματα που έλαβε από ξένους ηγέτες για την επέτειο της Ανεξαρτησίας

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια μηνύματα που έλαβε από ξένους ηγέτες για την επέτειο της Ανεξαρτησίας

Συγχαρητήρια μηνύματα έλαβε από ηγέτες και αξιωματούχους ξένων κρατών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με την ευκαιρία της επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφέρει σε ανακοίνωση η Προεδρία.

BEST OF TOTHEMAONLINE