Επ. Αμμοχώστου: 28χρονος επιτέθηκε σε Αστυνομικό μέσα στο Δικαστήριο - Καταχωρήθηκε άμεσα υπόθεση εναντίον του

Επ. Αμμοχώστου: 28χρονος επιτέθηκε σε Αστυνομικό μέσα στο Δικαστήριο - Καταχωρήθηκε άμεσα υπόθεση εναντίον του

Υπόθεση εναντίον 28χρονου καταχωρήθηκε άμεσα την Δευτέρα 12/11, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για τα αδικήματα της επίθεσης, απειλής, πρόκλησης ανησυχίας και διασάλευσης της ειρήνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος βρισκόταν χθες στο Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για να παρακολουθήσει την διαδικασία προσωποκράτησης τριών ατόμων ηλικίας 22, 37 και 44 ετών που συνελήφθησαν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ως ύποπτα για κατοχή τριών κιλών κάνναβης και ποσότητας κοκαΐνης.

Σε κάποια στιγμή ο νεαρός επιτέθηκε σε μέλος της Αστυνομίας, το οποίο απείλησε, ενώ προκάλεσε ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 28χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 27/11/2019, όταν και θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Στη μεγάλη σημασία που έχουν για την ασφάλεια της Ευρώπης, πρωτοβουλίες της Ένωσης όπως το Readiness 2030 και ο Κανονισμός SAFE, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιούνται στην Κοπεγχάγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE