ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναβάθμιση «ΑΕΚ Αρένα» για ΟΜΙΛΟΥΣ και Εθνική Κύπρου! Τι ειπώθηκε για τους τραυματίες και για ξένους διαιτητές

Αναβάθμιση «ΑΕΚ Αρένα» για ΟΜΙΛΟΥΣ και Εθνική Κύπρου! Τι ειπώθηκε για τους τραυματίες και για ξένους διαιτητές

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα αναβάθμισης του «ΑΕΚ Αρένα», στην εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, στους τραυματίες, αλλά και στο θέμα των ξένων διαιτητών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα έργα στο «ΑΕΚ Αρένα»: «Τα έργα έχουν ξεκινήσει, με χρονικό ορίζοντα τα τέλη του Ιούλη του 2020. Το γήπεδο θα αναβαθμιστεί, για να μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και αγώνες σε εθνικό επίπεδο. Οι εργασίες αφορούν τους χώρους των δημοσιογραφικών, φιλοξενίας, αλλά και το στέγαστρο στη δυτική εξέδρα. Όλα αυτά σε συνεννόηση με τις προδιαγραφές της UEFA.

Είναι η επόμενη φάση που είχαμε αναφέρει επανειλημμένα, προκειμένου να ανέβει κατηγορία το γήπεδο. Θα γίνει οτιδήποτε άλλο απαιτείται για την αναβάθμιση του γηπέδου, στους δρόμους, ακόμη και στους χώρους στάθμευσης και ήταν κάτι που είπαμε από την πρώτη στιγμή. Τα έργα όμως δεν θα επηρεάσουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».

Για την προβληματική εικόνα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Ο προβληματισμός αρχίζει από εμάς τους ίδιους. Από την πρώτη στιγμή, δεν είχαμε κρύψει κάτω από το χαλί το πρόβλημα. Το μόνο που κρατάμε στο παιχνίδι με τη Δόξα είναι οι τρεις βαθμοί. Η εικόνα της ομάδας, μας γέμισε προβληματισμό και δεν έχουμε και πολλά να πούμε. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση του κόσμου και τις αποδοκιμασίες. Οφείλουμε να δουλέψουμε, για να κάνουμε και πάλι χαρούμενο τον κόσμο μας και να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Σίγουρα μπορούμε να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τους τραυματίες: «Οι Τρισκόφσκι και Γιάννου δεν θα ενσωματωθούν με τις Εθνικές τους ομάδες. Έχουν μείνει στην Κύπρο για να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Αξιολογούνται όμως μέρα με τη μέρα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σάστρε. Θα εξετάζουμε την περίπτωση του κάθε μέρα. Ο Τολεμές προπονείται κανονικά και στο χρονικό διάστημα της διακοπής, θα ανεβάσει ρυθμούς».

Για τ η θέση της ΑΕΚ για την κάθοδο των ξένων διαιτητών: «Η θέση θα μεταφερθεί από επίσημο τρόπο. Αν και εφόσον τεθεί ενώπιον μας αυτό το ερώτημα, η απάντηση θα μεταφερθεί από τη διοίκηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top