Στη Λεμεσό το VAR – Τι έγινε στο σεμινάριο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στη Λεμεσό το VAR – Τι έγινε στο σεμινάριο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συνεχίστηκε σήμερα στη Λεμεσό το σεμινάριο για το VAR προς τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές.

Μεταξύ άλλων, έγινε ενημέρωση και αξιολόγηση φάσεων για τις τέσσερις κατηγορίες αποφάσεων/συμβάντων που μπορούν να αναθεωρηθούν και οι οποίες αφορουν: Γκολ, αποφάσεις πέναλτι/όχι πέναλτι, απευθείας κόκκινη κάρτα (όχι αποβολές με δεύτερη κίτρινη) καθώς και λάθος ταυτοποίηση (κάρτα σε λάθος παίκτη).

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, το VAR χρησιμοποιείται μόνο αφού ο διαιτητής πάρει μία απόφαση (συμπεριλαμβανομένου του να επιτρέψει την συνέχιση του παιχνιδιού), ή εάν ένα σοβαρό συμβάν «χαθεί», δηλαδή δεν έπεσε στην αντίληψη των διαιτητών.

Πηγή: ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE