Τι τρελλό κάνει ο Ντι Μαρία

Τι τρελλό κάνει ο Ντι Μαρία

Η φανέλα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πωλήσεις στην Αγγλία. Κόστισε το καλοκαίρι 60 εκατομμύρια λίρες και για τους Άγγλους που δεν ασχολούνται πολύ με το ποδόσφαιρο εκτός νησιού, ήταν κάτι σχετικά άγνωστο.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μπορεί να μην έχει πιάσει ακόμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η φανέλα του πουλάει σαν τρελή αφού σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας Sports Direct, που πουλάει αυθεντικές φανέλες των ομάδων της Premier League, περίπου ένας στους δέκα αγοραστές ζητά να τυπώσει στο πίσω μέρος το όνομα του Άνχελ Ντι Μαρία.

Στην λίστα με τις 10 πιο περιζήτητες φανέλες υπάρχουν ορισμένες μεγάλες εκπλήξεις (ο Ντε Χέα είναι πιο ψηλά από Ρούνεϊ), ενώ και οι τρεις πρώτοι είναι παίκτες που μετακόμισαν το καλοκαίρι στην Αγγλία

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η επάνοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, σηματοδοτεί έναν ακόμη γύρο διπλωματικής κινητικότητας γύρω από το κυπριακό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE