Εντός έδρας ήττα για ΑΠΟΕΛ

Εντός έδρας ήττα για ΑΠΟΕΛ

Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ στην 4η αγωνιστική της FIBA Europe Cup, όπου γνώρισε την ήττα με 107-80 από την Sigal Prishtina, σε παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο Ελευθερία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν με 31-23 στο πρώτο δεκάλεπτο ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 52-46 για την Sigal. Η διαφορά στην συνέχεια ανέβηκε, με τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 80-55 στο τέλος της γ’ περιόδου, ενώ με την λήξη του αγώνα η Sigal επικράτησε με 107-80.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-31, 46-52, 55-80, 80-107

ΑΠΟΕΛ (Ανδρέας Ιωαννίδης)

Κωνσταντίνου 4, Λοϊζίδης 11 (1), Παναγιώτου 5 (1), Πυρίλλης 2, Τόμπσον 22 (3), Κόφι 10 (2), Τέντι 9 (1), Γιανναράς 13 (4), Κοιλαράς 2, Μπόγιο 2.

Sigal Pristina

Myles 31 (1), Wade 13 (1), Ismaili 1, Memeti 1, Rugoa 17 (2), Tmusic 23 (4), Jakupi 3 (1), Alihodzic 5, Janjeva 3 (1).

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE