ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε διαμέρισμα - Σύλληψη τριών γυναικών

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε διαμέρισμα - Σύλληψη τριών γυναικών

Υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής και πορνείας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού, για την οποία συνελήφθησαν τρία πρόσωπα.

Της σύλληψής τους προηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/11) συντονισμένη επιχείρηση από μέλη των ΟΠΕ και ΤΑΕ Λεμεσού.

Η επιχείρηση διεξήχθη σε διαμέρισμα στην Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν οι τρεις ύποπτες ηλικίας 30 χρόνων, 19 χρόνων και 18 χρόνων.

Κατά την επιχείρηση προέκυψε μαρτυρία εναντίον τους για τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων, ενώ κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη στο διαμέρισμα, στην παρουσία των ιδίων, εντοπίστηκε χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Στην κατοχή της 18χρονης εντοπίστηκε επίσης μικροποσότητα άσπρης σκόνης, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Εναντίον των τριών υπόπτων εξασφαλίστηκαν στη συνέχεια Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτές συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE