ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 25χρόνος για κλοπή G3

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 25χρόνος για κλοπή G3

Υπό κράτηση τέθηκε 25χρονος την Τρίτη (12/11), για υπόθεση κλοπής ενός G 3 από την κατοικία του αδερφού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε η κλοπή ενός G 3 της Ε.Φ. από κατοικία  το οποίο ανήκει σε έφεδρο ηλικίας  26 ετών,  που τυγχάνει να είναι αδερφός του 25χρονου που συνελήφθη.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, μετά την καταγγελία, μετέβησαν   στην κατοικία  και όπως διαφάνηκε δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης ούτε εμφανή σημεία ακαταστασίας. 

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 25χρονου, αδερφού του 26χρονου , μετά από υποψίες που ηγέρθησαν εναντίον του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE