ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 25χρόνος για κλοπή G3

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 25χρόνος για κλοπή G3

Υπό κράτηση τέθηκε 25χρονος την Τρίτη (12/11), για υπόθεση κλοπής ενός G 3 από την κατοικία του αδερφού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε η κλοπή ενός G 3 της Ε.Φ. από κατοικία  το οποίο ανήκει σε έφεδρο ηλικίας  26 ετών,  που τυγχάνει να είναι αδερφός του 25χρονου που συνελήφθη.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, μετά την καταγγελία, μετέβησαν   στην κατοικία  και όπως διαφάνηκε δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης ούτε εμφανή σημεία ακαταστασίας. 

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 25χρονου, αδερφού του 26χρονου , μετά από υποψίες που ηγέρθησαν εναντίον του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE