Στήριξη στους δύο ηγέτες ενόψει τριμερούς, εξέφρασαν ΔΗΣΥ και ΡΤΚ

Στήριξη στους δύο ηγέτες ενόψει τριμερούς, εξέφρασαν ΔΗΣΥ και ΡΤΚ

Στήριξη προς τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων και την λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, όπως αυτή περιγράφεται στα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, εξέφρασαν τα κόμματα ΔΗΣΥ και ΡΤΚ, αντιπροσωπείες των οποίων είχαν το πρωί της Τετάρτης (13/11), συνάντηση στα γραφεία του Συναγερμού.

Μετά την συνάντηση η αντιπροσωπεία του ΡΤΚ αποχώρησε λόγω ειλημμένης υποχρέωσης, και σε δήλωσε προέβη μόνο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου λέγοντας ότι τα δύο κόμματα, ενόψει και της συνάντησης στις 25 Νοεμβρίου, εξέφρασαν στήριξη στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων για την επανέναρξη του ουσιαστικού διαλόγου, «στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, της ΔΔΟ, όπως αυτή περιγράφεται από όλα τα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του ΣΑ».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE