Πρώτος μεγάλος τελικός Κεραυνός - ΑΕΚ

Πρώτος μεγάλος τελικός Κεραυνός - ΑΕΚ

Τον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας στην καλαθόσφαιρα, δίνουν το βράδυ της Τρίτης , στο «Κώστας Παπαέλληνας» του Στροβόλου, ο Κεραυνός και η Πετρολίνα ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες αξιοποίησαν την έδρα τους στους πρώτους τρεις ημιτελικούς, με την ομάδα της Λάρνακας να προηγείται με 2-1 στις νίκες. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση επιτυχίας της στο Στρόβολο θα εξασφαλίσει και την πρόκρισή της στον τελικό. Ο Κεραυνός είναι η ομάδα που αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού δεν έχει δικαίωμα ήττας. Αντίθετα, θα παλέψει για την ισοφάριση και να πάει την Παρασκευή στη Λάρνακα για το διπλό πρόκρισης στο τελικό.

Ο αγώνας στο «Κώστας Παπαέλληνας» του Στροβόλου είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.