Γιατί όλοι πρέπει να πάμε ΓΣΠ αύριο

Γιατί όλοι πρέπει να πάμε ΓΣΠ αύριο

Οι αξέχαστες στιγμές του 2004 με την κατάκτηση του ΕURO από την Εθνική Ελλάδος θα ζωντανέψουν στο ΓΣΠ την Τετάρτη 1η Απριλίου στις 18.00.Προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το ΓΣΠ . Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €5 το κανονικό και €1 το παιδικό.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας  είναι η συλλογή χρημάτων για τους «Εθελοντές Γιατρούς». Μετά τον αγώνα, στις 8.30μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου του 2004 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης με επικεφαλής τον προπονητή τους Ότο Ρέχαγκελ και τον αρχηγό τους Θοδωρή Ζαγοράκη ,Ευρωβουλευτή σήμερα, έρχονται στην Κύπρο για να αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα την Εθνική Κύπρου του 2004,σε ένα αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Για πρώτη φορά οι Έλληνες διεθνείς που έγραψαν εκείνη την χρυσή σελίδα στην Πορτογαλία έρχονται όλοι μαζί στο νησί μας.

Εμπνευστές της ιδέας αυτής είναι οι Ευρωβουλευτές Ελένη Θεοχάρους και Θοδωρής Ζαγοράκης. Διοργανωτής του αγώνα και της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Στροβόλου με την όλη εκδήλωση να διεξάγεται σε συνεργασία με την ΚΟΠ.

Η Εθνική Ελλάδος του 2004 στον αυριανό αγώνα  θα αποτελείται από τους Mπασινά, Νικοπολίδη, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαϊδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Βρύζα .

Η ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου 2004 θα αποτελείται από τους Μορφή, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφα, Σατσιά, Θεοδότου, Μάριος Ηλία, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Οκκά, Γιασεμάκη, Μάριο Νεοφύτου, Οκκαρίδη, Χρύση Μιχαήλ, Δασκαλάκη, Νικόλα Γεωργίου, Μάριο Χριστοδούλου, Εγκωμίτη, Λουκά Λουκά, Κονναφή, Αριστοκλέους και Σταύρο Γεωργίου.

Στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος θα είναι ο Otto Rehhagel και δίπλα του ο βοηθός του Γιάννης Τοπαλίδης. Προπονητής της Εθνικής Κύπρου 2004 θα είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κώστας Καπιτανής με βοηθούς τους Φρίξο Πέτρου και Ανδρέα Ξάνθου και τέταρτο διαιτητή τον Παναγιώτη Γερασίμου.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE