Λύνεται το συμβόλαιο του Μοράν!

Λύνεται το συμβόλαιο του Μοράν!

ΑΕΚ και Έρικ Μοράν έφτασαν σε συμφωνία και οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

Παρελθόν από την ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Έρικ Μοράν, με το μόνο που επιμένει για να επικυρωθεί το διαζύγιο να είναι η ανακοίνωση από πλευράς Ένωσης.

Οι δύο πλευρές μετά από συζητήσεις που είχαν, κατέληξαν σε συμφωνία ώστε να χωρίσουν τους δρόμους τους. Μάλιστα, ο Ισπανός χαφ έχει πάρει ήδη χαρτί στα χέρια του από την ΑΕΚ ώστε να διαπαραγμευτεί ή ακόμη και να προπονηθεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει παρότι δεν είναι ελεύθερος ακόμα.

Ο Μοράν αποκτήθηκε από την Λεγανές τον Ιανουάριο του 2018 αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ και είχε λιγοστό χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα, μέτρησε 19 εμφανίσεις με ένα γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.