Λύνεται το συμβόλαιο του Μοράν!

Λύνεται το συμβόλαιο του Μοράν!

ΑΕΚ και Έρικ Μοράν έφτασαν σε συμφωνία και οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

Παρελθόν από την ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Έρικ Μοράν, με το μόνο που επιμένει για να επικυρωθεί το διαζύγιο να είναι η ανακοίνωση από πλευράς Ένωσης.

Οι δύο πλευρές μετά από συζητήσεις που είχαν, κατέληξαν σε συμφωνία ώστε να χωρίσουν τους δρόμους τους. Μάλιστα, ο Ισπανός χαφ έχει πάρει ήδη χαρτί στα χέρια του από την ΑΕΚ ώστε να διαπαραγμευτεί ή ακόμη και να προπονηθεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει παρότι δεν είναι ελεύθερος ακόμα.

Ο Μοράν αποκτήθηκε από την Λεγανές τον Ιανουάριο του 2018 αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ και είχε λιγοστό χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα, μέτρησε 19 εμφανίσεις με ένα γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE