Λύνεται το συμβόλαιο του Μοράν!

Λύνεται το συμβόλαιο του Μοράν!

ΑΕΚ και Έρικ Μοράν έφτασαν σε συμφωνία και οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

Παρελθόν από την ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Έρικ Μοράν, με το μόνο που επιμένει για να επικυρωθεί το διαζύγιο να είναι η ανακοίνωση από πλευράς Ένωσης.

Οι δύο πλευρές μετά από συζητήσεις που είχαν, κατέληξαν σε συμφωνία ώστε να χωρίσουν τους δρόμους τους. Μάλιστα, ο Ισπανός χαφ έχει πάρει ήδη χαρτί στα χέρια του από την ΑΕΚ ώστε να διαπαραγμευτεί ή ακόμη και να προπονηθεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει παρότι δεν είναι ελεύθερος ακόμα.

Ο Μοράν αποκτήθηκε από την Λεγανές τον Ιανουάριο του 2018 αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ και είχε λιγοστό χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα, μέτρησε 19 εμφανίσεις με ένα γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE